

- Не знам точно.
- Кажете грубо.
- Не знам, да ти е*а майката!

- И мен ли ще вземеш?
- Не ма, спирам печката.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тя е идеална за натоварените дни, когато времето е ограничено, а желанието за домашно приготвена храна е голямо
Това ястие е перфектна комбинация от свежи пролетни зелени листа и хрупкава коричка
Този вариант на традиционния родопски пататник комбинира ароматната, пухкава картофена смес с крехките кори за баница
...реденето на корите
Седмицата преди Месни заговезни се нарича „Чиста“, защото в сряда и петък задължително се спазва пост
Вижте колко е пухкава само
Става по-лесно и от баницата
Със съвсем малко усилия и няколко основни съставки ще приготвите пухкава и ароматна баница
Тази рецепта е толкова проста, че дори начинаещите в кухнята могат да я приготвят без усилие
Може да я използвате и като заместител на хляба, когато не ви се ходи до магазина